Els centres que vulguin dur a terme el projecte d’impuls a l’emprenedoria ICAPE el curs que ve ja poden enviar la sol·licitud de participació segons les instruccions que varen sortir publicades al BOIB de 21 de març.

Les escoles poden accedir als diferents programes ICAPE:

Tots els centres interessats a participar a ICAPE o volen sol·licitar més informació ho poden fer a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’objectiu d’ICAPE és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes, al mateix temps que es treballen els valors i la responsabilitat social. A més, es pretén que els estudiants aprenguin a treballar en equip, prendre decisions  i assumir responsabilitats, a través de la metodologia de treball cooperatiu que es du a terme dins l’aula.

Aquest curs, 3.350 alumnes de les Illes Balears han participat en el projecte, impulsat de manera conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), i la Conselleria d’Educació i Universitat.

Podeu consultar les instruccions aquí.