noticias ICAPE

El mercat ICAPE d'Eivissa i Formentera serà dia 17 de maig

El mercat ICAPE d

Una representació dels 17 grups d’Eivissa i Formentera adherits al programa d’impuls de l’emprenedoria ICAPE ha recollit aquest matí el permís d’ocupació de via pública per participar al Mercat ICAPE de l’IDI que enguany se celebrarà a Eivissa. L’acte, que ha tengut lloc a l’Ajuntament, ha comptat amb la presència del batle d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la directora gerent de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), Núria Hinojosa.

El mercat ICAPE d’Eivissa tendrà lloc el dia 17 de maig al passeig de Vara de Rey. Aquest mercat és l’activitat final que tanca el programa ICAPE que ja compta amb set edicions. Els centres escolars que hi participaran són CEIP Mestre Lluís Andreu i CEIP El Pilar de la Mola (Formentera), CEIP Guillem de Montgrí, CEIP Sant Carles, CEIP Sant Jordi, IES Sa Serra, IES Balàfia, IES Marc Ferrer, IES Sa Blanca Dona, IES Sa Serra, IES Sant Agustí, i CC Santísima Trinidad.

L’objectiu d’ICAPE, gestionat des de l’IDI i impulsat per les conselleries de Treball, Comerç i Indústria, i Educació i Universitat, és fomentar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa o d’una ONG.

Aquests són els links de les notícies de premsa:


https://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2019/04/05/mercado-emprendedores-icape-contara-17/1058461.html

https://www.periodicodeibiza.es/pitiusas/local/2019/04/05/1070385/alumnos-pitiusas-tienen-permisos-para-vender-vara-rey.html
Aquí trobareu el detall de la notícia que va sortir a IB3

Pàgina carregada en 0.0287 segons. IDI versió 3.2.0-dev