noticias ICAPE

Day2jik de l’IES Son Ferrer, guanyador dels Premis JEA

Day2jik de l’IES Son Ferrer, guanyador dels Premis JEA

Més d’un centenar d’alumnes de Formació Professional Bàsica han presentat aquest matí un total de 8 projectes empresarials durant l’acte de lliurament dels Premis ICAPE. Els estudiants, de set centres de Mallorca, Menorca i Eivissa, han exposat davant un jurat el plantejament de la seva cooperativa i han mostrat un vídeo elaborat per ells mateixos sobre el projecte empresarial. El projecte Day2jik de l’IES Son Ferrer, una empresa de serveis informàtics orientats a l’administració pública, ha guanyat aquesta edició dels Premis ICAPE del programa Joves Emprenedors Associats (JEA). El segon lloc ha estat per al projecte Mil Sensacions de l’IES Ses Estacions, i els accèssits per a Pro Service Calvià de l’IES Son Ferrer i Fresher&Faster de l’IES Santa Margalida.

L’acte, que ha tengut lloc a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, ha comptat amb la presència de la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro; la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Francisca Alorda; i la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa.

Els Premis ICAPE de JEA tenen la finalitat de promoure i difondre l’economia social entre els estudiants de Formació Professional, així com impulsar la realització d’activitats de foment del cooperativisme. Els guardons estan dotats amb 1.500€ per al guanyador, 700€ per al segon, i 300€ per als dos accèssits. Els centres que han participat en els Premis ICAPE d’aquest matí han estat Sant Felip Neri, IES Ses Estacions, CIDE, IES Son Ferrer i IES Santa Margalida, de Mallorca; IES Josep Miquel i Guàrdia, de Menorca; i IES Sa Serra, d’Eivissa.

Pàgina carregada en 0.0230 segons. IDI versió 3.2.0-dev