noticias ICAPE

Un 56% més de grups d’alumnes al Mercat ICAPE de Manacor

Un 56% més de grups d’alumnes al Mercat ICAPE de Manacor

El Mercat ICAPE de Manacor comptarà enguany amb la participació de 25 grups d’alumnes, un 56% més que l’any anterior. L’Ajuntament de Manacor ha estat aquest matí l’escenari en el qual una vuitantena d’estudiants han recollit el permís d’ocupació de via pública per participar al Mercat ICAPE de l’IDI. Els estudiants són una representació dels grups de Primària i Secundària de 9 centres escolars de Manacor i comarca que durant aquest curs han aplicat ICAPE a l’aula. L’acte ha comptat amb la presència de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa; la batlessa de Manacor, Catalina Riera; i la directora del CEP de Manacor, Margalida Barceló.

El mercat ICAPE de Manacor tendrà lloc el dia 10 de maig a la Plaça Ramon Llull. Aquest mercat és l’activitat final que tanca el programa ICAPE que ja compta amb set edicions. Els centres que hi participaran són La Puresa Manacor, Sant Francesc d’Assís (Manacor), IES Porto Cristo, CEIP Juníper Serra (Petra), CEIP Mestre Guillem Galmés (Sant Llorenç), Col·legi Sant Alfons – Cooperativa Es Lledoner (Felanitx), IES Felanitx, IES Damià Huguet (Campos), i IES Llorenç Garcías i Font (Artà).

L’objectiu d’ICAPE, gestionat des de l’IDI i impulsat per les conselleries de Treball, Comerç i Indústria, i Educació i Universitat, és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa o d’una ONG.

Les escoles s’adhereixen a ICAPE de forma voluntària i durant aquests set anys de vida la majoria de centres ha repetit l’experiència i fins i tot l’han ampliat a més cursos. De fet, un total de 105 grups d’alumnes de Primària i Secundària de les Illes Balears formen part aquest curs del projecte ICAPE.


Aquí teniu els links de les notícies publicades a premsa

https://www.diariodemallorca.es/part-forana/2019/03/21/alumnos-icape-manacor-crecen-56/1402063.html

https://www.arabalears.cat/partforana/mercat-emprenedors-Manacor-enguany-escolars_0_2200580112.html

http://www.manacornoticias.com/noticia.php?id=24502

https://manacormanacor.com/art/15692/creix-un-56-per-cent-el-nombre-de-grups-dalumnes-que-participaran-en-el-mercat-icape-de-manacor

Pàgina carregada en 0.0187 segons. IDI versió 3.2.0-dev