noticias ICAPE

Els Premis ICAPE continuen endavant online

Els Premis ICAPE continuen endavant online

La nova situació generada per l’emergència sanitària provocada pel COVID-19 ens ha fet canviar la nostra forma de viure durant, al manco, un temps. No obstant, l’organització d’ICAPE ha decidit continuar endavant amb els Premis ja que considera que l’esforç fet durant el curs per les cooperatives s’ha de veure recompensat.

Així, els Premis tendran un format online, envers de presencial. Els finalistes de JEA i JEP triats pels tutors hauran d’enviar-nos un vídeo de cinc minuts de presentació del projecte empresarial, que farem arribar al jurat, qui avaluarà la proposta amb els criteris establerts a la convocatòria dels Premis (idea, estructura i presentació).

Una vegada avaluats els  projectes, s’aixecarà acta dels resultats i es comunicaran els resultats a totes les cooperatives. Es publicarà a la web l’acta del jurat de manera simultània, i en uns dies, es penjarà el vídeo amb totes les presentacions de les cooperatives candidates.

Volem destacar que tant els tutors de JEP i JEPA com l’equip d’ICAPE estam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment a través del mai o del telèfon.

 

Pàgina carregada en 0.0473 segons. IDI versió 3.2.0-dev