noticias ICAPE

Un total de 1.270 alumnes assisteixen als tallers d’emprenedors

Un total de 1.270 alumnes de Batxillerat i de Formació Professional de les Balears assistiran als tallers d’emprenedors d’ICAPE, un projecte educatiu que impulsa les capacitats emprenedores i els valors de la persona, i familiaritza els estudiants amb el concepte de responsabilitat social.

Els tallers d’emprenedors són xerrades motivacionals impartides per consultors professionals, amb experiència pròpia en emprenedoria, que tenen com a objectiu exposar als alumnes diferents tècniques per plantejar projectes i com afrontar el repte de desenvolupar-los. Les ponències pretenen afavorir la motivació i el desenvolupament de les competències emprenedores dels joves, desmuntar idees errònies sobre què és una empresa, i aconseguir que els estudiants considerin l’autoocupació com a una bona opció personal de futur.

Durant el curs escolar, es duran a terme 64 tallers. D’aquests, 6 es realitzaran a Menorca, 8 a Eivissa i 1 a Formentera. La resta es faran a Mallorca. Les xerrades estan organitzades per l’IDI i comprenen qüestions com la presentació de la idea, com aconseguir finançament, les eines per crear empreses, o com donar a conèixer el projecte a les xarxes socials.

Pàgina carregada en 0.0093 segons. IDI versió 3.2.0-dev