noticias ICAPE

Comencen els tallers motivacionals per als alumnes del nou programa JEA

Els alumnes del nou programa d’ICAPE Joves Emprenedors Associats (JEA) ja estan en marxa. Els experts que tutoritzaran els seus projectes han començat les xerrades que ajudaran els joves a la creació de la cooperativa i el desenvolupament posterior del pla de comercialització de productes o serveis.

Un total de nou grups d’alumnes procedents de set centres escolars participen enguany en el programa pilot de JEA destinat a Formació Professional Bàsica. Els participants han de crear una cooperativa i decidir, d’acord amb les necessitats de l’entorn, si comercialitzen un producte o un servei. Un cop realitzat el pla de comercialització, els estudiants poden posar-lo en funcionament sempre dins l’escola. Finalment, els grups hauran de presentar públicament la cooperativa.

L’objectiu és que els alumnes tenguin la capacitat suficient per desenvolupar la seva pròpia iniciativa emprenedora i al mateix millorar les seves competències de lideratge, comunicació i motivació. En el Pla Pilot, els alumnes compten amb el suport del tutor i també amb l’acompanyament d’un consultor extern, que els farà de guia durant tot l’any.

El treball de cada una de les cooperatives JEA serà valorat i puntuat a través dels ICAPE points, punts que cada cooperativa anirà acumulant durant tot l’any quan s’avaluïn les diferents parts dels projectes: creació del logotip i de la imatge corporativa, decisió dels productes o serveis i elaboració del pla de comercialització, i presentació pública de la cooperativa. A final de curs es farà un recompte dels ICAPE points de cada grup, que seran bescanviats per regals.

Pàgina carregada en 0.0392 segons. IDI versió 3.2.0-dev