noticias ICAPE

Ja us podeu apuntar a ICAPE per al proper curs

Els centres que vulguin dur a terme el projecte d’impuls a l’emprenedoria ICAPE el curs que ve ja poden enviar la sol·licitud de participació segons les instruccions que varen sortir publicades al BOIB de 21 de març.

Les escoles poden accedir als diferents programes ICAPE:

  • Emprendre a la Meva Escola (EME), per a centres que imparteixen ensenyaments a l’etapa d’educació primària.
  • Joves Emprenedors Socials (JES), per a centres que imparteixen ensenyaments d’educació secundària obligatòria.
  • Joves Emprenedors Associats (JEA), per a centres que imparteixen ensenyaments de cicles formatius de formació professional bàsica

Tots els centres interessats a participar a ICAPE o volen sol·licitar més informació ho poden fer a través del correu agelabert@idi.es.

L’objectiu d’ICAPE és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes, al mateix temps que es treballen els valors i la responsabilitat social. A més, es pretén que els estudiants aprenguin a treballar en equip, prendre decisions  i assumir responsabilitats, a través de la metodologia de treball cooperatiu que es du a terme dins l’aula.

Aquest curs, 3.350 alumnes de les Illes Balears han participat en el projecte, impulsat de manera conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), i la Conselleria d’Educació i Universitat.

Podeu consultar les instruccions aquí.

Pàgina carregada en 0.0134 segons. IDI versió 3.2.0-dev