noticias ICAPE

Nova línea ICAPE per a alumnes de Formació Professional de grau mitjà, Joves Emprenedors Professionals (JEP)

El proper curs el programa d’impuls a l’emprenedoria ICAPE estrena una nova línea destinada a alumnes de Formació Professional de grau mitjà, Joves Emprenedors Professionals (JEP). L’objectiu del programa és que els al·lots tenguin la capacitat suficient per desenvolupar la pròpia iniciativa emprenedora, alhora que incrementen i milloren les competències de lideratge, comunicació i motivació.

El JEP pretén, entre d’altres aspectes, potenciar les competències personals i professionals de l’alumnat i connectar el sistema educatiu amb l’entorn. Per aconseguir-ho, els estudiants hauran de simular la creació i gestió d’una empresa durant tot el curs escolar. Han de pensar una idea innovadora i dur-la a terme. Hauran de passar per totes les etapes bàsiques de creació del negoci, i analitzar les necessitats del seu entorn. A través d’un pla de màrqueting definiran el públic objectiu i, posteriorment, comercialitzaran els productes o serveis. Un cop presentada l’experiència, realitzaran el balanç de resultats i distribuiran els beneficis. Per tal de continuar amb la responsabilitat social, hauran de donar un mínim del 15% dels diners guanyats a una ONG.

En tot moment, tant professorat com alumnat comptarà amb material i ajuda a través de consultors i tutors externs, que els faran de guia durant tot el curs escolar.

Els centres interessats poden sol·licitar més informació a icape@idi.es.

Pàgina carregada en 0.0377 segons. IDI versió 3.2.0-dev