noticias ICAPE

Inscripcions per Emprenbit Tech Camp 2018 ja obertes!

Emprenbit Tech Camp és una experiència emprenedora al ParcBit, dirigit a estudiants universitaris o de FP superior. Una oportunitat per desenvolupar les teves habilitats per el treball en equip i la consecució d’objectius a través d'una formació en tècniques pel diseny i validació de models de negoci innovadors.

Però també és una competició on l'equip que treballi millor podrà endur-se'n el gran premi: un viatge a un dels events de startups i tecnologia més importants d'Europa.

També comptarem amb xerrades d'emprenedors i experts en diferents àmbits, l'any passat varem contar amb professionals d'empreses com Logitravel, Habitissimo o Hundredrooms compartint les seves experiències. Sens dubte la part més enriquidora del campus.

A la web d'Emprenbit trobareu tota la informació de la nova convocatòria, un resum de l'edició anterior i el formulari d'inscripcions.

Inscripciones para Emprenbit Tech Camp 2018 ya abiertas!

Emprenbit Tech Camp es una experiencia emprendedora en ParcBit, dirigido a estudiantes universitarios o de FP superior. Una oportunidad para desarrollar tus habilidades para el trabajo en equipo y la consecución de objetivos a través de una formación en técnicas para el diseño y validación de modelos de negocio innovadores.

Pero también es una competición donde el equipo que trabaje mejor podrá llevarse el gran premio: un viaje a uno de los eventos de startups y tecnología más importantes de Europa.

También contaremos con charlas de emprendedores y expertos en diferentes ámbitos, el año pasado contamos con profesionales de empresas como Logitravel, Habitissimo o Hundredrooms compartiendo sus experiencias. Sin duda la parte más enriquecedora del campus.

En la web de Emprenbit encontrarás toda la información de la nueva convocatoria, un resumen de la edición anterior y el formulario de inscripciones.

Pàgina carregada en 0.0451 segons. IDI versió 3.2.0-dev