noticias ICAPE

La Fundació Campaner opera set infants amb llavi leporí amb als doblers d’ICAPE

Els doblers recaptats per l’alumnat d’ICAPE que col·laborava el curs passat amb la Fundació Campaner han permès operar fins a set infants nigerians amb llavi leporí i atendre el cas d’un nin amb noma avançat que serà operat a Mallorca més endavant, segons les dades del projecte de cooperació de l’ONG Fundació Campaner.

Aquesta ONG treballa a Diffa, Níger, principalment per eradicar el noma, un bacteri que per falta de nutrients i higiene afecta els més petits. És una malaltia que, si no es tracta a temps, pot causar la mort de l’infant. Però, la Fundació Campaner també té en compte altres patologies existents a la regió per poder millorar la vida dels més petits. És per això que realitza un treball de prevenció, assistència mèdica , i construcció i manteniment d’una casa d’acollida i d’una escola a Diffa per a infants amb Noma.

El curs passat, vuit grups de JES varen col·laborar amb la Fundació Campaner: Aula Balear, Es Liceu, Pureza de María de Manacor, Ramon Llull de Santa Maria, IES Santa Maria, IES Can Peu Blanc de Sa Pobla, IES Llucmajor i IES Joan Ramis i Ramis de Maó. En total, els grups varen recaptar 4.720€.

Pàgina carregada en 0.0119 segons. IDI versió 3.2.0-dev