Programa EME

PLASTICRAFT

PLASTICRAFT

Diari

2019-10-4
Nom de la cooperativa

Avui hem triat el nom de la coopertiva. Cada membre de la cooperativa ha pensat dos possibles noms per a la cooperativa. Després els hem apuntat tots els noms a la pissarra i cada membre ha votat els dos que més els hi agradaven (no podien votar els seus). Entre els quatre noms més votats hem tornat a votar el que més ens agradava. Després de la votació, el nom que ha guanyat ha estat PLASTICRAFT.


2019-10-25
ELECCIONS

Avui hem celebrat les eleccions per a director/a, secretari/a i tresorer/a. Cada soci que volia presentar-se s'ha preparat un discurs. Quan tothom ha fet el seu discurs, cada alumne ha votat en secret. Ja tenim directora, secretària i tresorer ?


2019-10-18
ACTA DE CONSTITUCIÓ i ESTATUTS

Avui tots els socis hem signat l'acta de constitució de la cooperativa i després hem pensat entre tots quines seran les normes, els drets i els deures de la nostra cooperativa. Una vegada ho hem pensat tot, hem escrit els estatuts.


2019-10-11
LOGO

Avui hem votat el logo per a la cooperativa. A la classe de plàstica, cada soci ha fet un logo per a la cooperativa. Quan han estat tots acabats, els hem aferrat a la pissarra i li hem posat un número a cada un. Després cada soci ha votat els dos logos que més li agraden i d'entre els quatre més votats hem tornat a votar el que més ens agradava. JA TENIM LOGO!! ?

http://treball.icape.es//images/stories/2019_2020/2252/New_Project.png

2019-10-01
Cream la cooperativa

Avui hem decidit que volem ser una cooperativa i tots els socis hem signat l'acta de constitució


Logotip de PLASTICRAFT
Centre educatiu: CC RAMON LLULL (SANTA MARIA)
Adreça: C/ SOL, 5
Alumnes: 23
Nivell educatiu: PRIMÀRIA
Correu electrònic de contacte: plasticraft.cooperativa@gmail.com

PLASTICRAFT

Ho sento, però no he trobat cap fotografia del vostre mercat

PLASTICRAFT

PLASTICRAFT

Pàgina carregada en 0.0282 segons. IDI versió 3.2.0-dev