Programa EME

MÓN D'ARTS

MÓN D

Diari

7-11-2019
6a sessió

Avui hem cercat informació sobre algunes ONG, per després poder- li donar part dels beneficis


6-2-2020
7e sessio

Avui hem comentat les dades de l'estudi de mercat. Hem decidit fer tots els productesi els preus.Els preus de cada productes son: mobil:2,19.,trenceclosques:4.00, lampara 3,40, pompons 2,18, bol 2.85 , punt de llibre 1,36.Tambe ens varen reuni amb als grupos de l'estudi de mercat, per escriure els materials nessesaris , per despres anar-los a comprar.


2019-31-10
5è sessió

Avui feim els estatuts. 1.Drets:- Participar en les votacions i expressar la opinió.-Obtenir els mateixos beneficis.-Que ens escoltin i ens respectin.-Rebre ajuda.2.Deures:-Col·laborar en l' elaboració dels productes.-Aportar 7€ pel capital inicial.-Col·laborar en el compliment dels drets.-Aportar un prototip com a minim.3.Sancions:Si un alumne no aporta el capital inicial no sera de la cooperativa.-Si un soci no porta el mterial asicnat tendrà un avís.Al segón avís se li restaran 50 centims de la seva inverció.-Si el soci forma part de la junta directiva, al segón avis se l' destituirà i es farà una nova votació.


2019-24-10
4a sessió

Varem registrar-nos a la pàgina web de ICAPE.Varem fer una votació dels diners per invertir a la cooperativa,entre tots hem decidit dur 7€.Finalment hem fet l' acte de constitució de la cooperativa i tots l' hem sicnada.


2019-17-10
3a sessió

Vàrem fer les votacions per president,secretari,tresorer.Vàrem decidi dues persones per cada carreg i va haver sis guanyadors una persona i l' ajudant.I el ganyadors varen ser: per presidents na Carlota Vacas Estévez i na Maria de Mar Mateu Llodrà com a vice presidenta.Els secretaris: en Marc Moreno Picornell i na Mayya Miró Ortega.I els tresorers: en Tomeu Bauça Santandreu i en Jose Manuel Suárez Sánchez.


2019-10-10
2a sessió

Vàrem triar el nom, :varem votar el nom: Mon d' arts.Vàrem fer els logotips i varem votar democraticament. 


2019-03-10
1a sessió

Vàrem presentar el projecte ICAPE.Varem explicar lo que era una cooperativa i una societat anònima varem veure dos vídeos i decidírem fer una cooperativa.


Logotip de MÓN D'ARTS
Centre educatiu: CC SANT FRANCESC D'ASSÍS (MANACOR)
Adreça: C/ MAJOR, 28
Alumnes: 30
Nivell educatiu: PRIMÀRIA
Correu electrònic de contacte: mondartscsfa@gmail.com

MÓN D'ARTS

Ho sento, però no he trobat cap fotografia del vostre mercat

MÓN D'ARTS

MÓN D

Pàgina carregada en 0.0296 segons. IDI versió 3.2.0-dev