Programa JEA

IBOSIM SOCIETAT COOPERATIVA

IBOSIM SOCIETAT COOPERATIVA

Hola!Som la societat cooperativa Ibosim
Hem creat una empresa dedicada al turisme sostenible, on s'uneixen la cultura i les tradicions populars de l'illa d'Eivissa. 
A més, oferim un espai lúdic on els infants que no puguin participar en alguna activitat de les programades a causa de la seva edat, tinguin entreteniment amb jocs, tallers i altres activitats lúdiques. 


Discover Ibiza with us!

Diari

2020-12-4
EL NOSTRE ESTUDI DE MERCAT

Estem preparant un estudi de mercat per a fer la gent del nostre poble. Volem sortir al carrer en busca dels nostres clients potencials. Per aixó, estem preparant un qüestionari d'estudi de mercat amb la finalitat de conéixer les opinions del residents i turistes que visiten el nostre poble. 


2020-12-15
SORTIM AL CARRER!

Avui hem sortit en busca dels nostres clients potencials, i els hem trobat!Ha set una activitat bastant entretinguda ja que hem aconseguit molt més del que ens hem proposat!

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/ENQUESTES_ESTUDI_MERCAT.jpg

2020-12-10
LA CONSTRUCCIÓ DELS ESTATUTS

Ja som "legals"!En la sessió d'aquesta tarda hem construït els estatuts de la cooperativa i hem descobert l'aplicació "Canva", que es des d'on farem tots els cartells i anuncis per a la publicitat. 


2020-11-30
ELEGIM ELS NOSTRES CÁRRECS

Avui hem elegit els cárrecs de cascuna de les membres de la cooperativa, i encara que ens ha costat una mica, creiem que hem fet bona elecció ja que cascuna té unes habilitats diferents a les demes i cascuna pot ensenyar-nos algo que no sabem. D'aquesta manera treballarem totes per igual i tendrem bons resultats.


2020-11-23
JA ESTEM EN EL NÚVOL

Ja hem creat el correu electrónic de l'empresa! Ens feia molta il·usió ja que d'aquesta menra podem rebre dubtes i seguir obrint perfils a diferents xarxes socials. 


2020-11-23
QÜESTIONARIS ALS NOSTRES PROFESSORS I COMPANYS

Com a part de l'estudi de mercat volem aconseguir que els nostres clients potencials ens raonin alguns dubtes que ens sorgeixen, Per aixó, hem creat un qüestionari que posteriorment llançarem a tot el personal del nostre centre. 


2020-11-20
EL NOSTRE LOGOTIP

Hem tret el nostre costat artístic! Com a feina del dia d'avui hem fet les propostes al que podría ser el glogotip de la cooperativa. Estem molt satisfetes amb la nostra feina. 


2020-11-16
JA TENIM EL NOM DE L'EMPRESA!

Ja tenim el nom definitiu per a la nostra empresa! 
Encara que ens ha costat molt posar-nos d'acord en l'elecció, ens agrada bastant el resultat perquè creiem que a més de ser original, el que transmet és interessant, ja que és el nom de com es deia l'illa d'Eivissa quan els cartaginesos es varen instal·lar a l'illa. El nom es va posar en honor al deu Bes.


2020-11-13
EL NOSTRE LOGOTIP

Avui a la nostra sessió de ICAPE, hem començat a treballar sobre les primeres idees del que podria ser el nom de la cooperativa. A més, hem fet esborranys del nostre logotip per posar en comú les nostres idees.


2020-11-09
"BRAINSTORMING"

Hem posat en comú allò que pensàvem que podria ser bo per a oferir en la nostra empresa, una pluja d'idees. 
A més, hem vist vídeos sobre la responsabilitat de les empreses i les idees de negoci, que creiem que són uns dels aspectes més importants a tenir en compte en la nostra cooperativa.

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/BRAINSTORMING_ICAPE.jpg

2020-11-06
EL NOSTRE CONSULTOR

Avui hem conegut a Chema, el nostre consultor del programa ICAPE, mitjançant una videotrucada. Ha estat molt interessant comptar amb la seva ajuda perquè hem resolt dubtes que teníem pendents d'ençà quevàrem començar a treballar en el projecte.

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/VIDEOTRUCADA_CHEMA.jpg

2020-10-30
ENTREVISTES A EMPRENEDORS DEL NOSTRE POBLE

Com a activitat dinàmica del dia d'avui hem sortit al carrer en cerca d'emprenedors que volguessin contar-nos com és la seva vida d'ençà que varen decidir obrir un negoci. Els hem fet una petita entrevista amb preguntes formulades per les components del grup. És una activitat que ens ha ajudat bastant per fer-nos una idea de com esdesenrotlla una persona fins que arriba a ser emprenedora.

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/FOTOGRAFIA_ENTREVISTA_A_ANA_COSTA.jpg

2020-10-27
VIDEOCONFERÈNCIA AMB PACO SÁEZ

Que simpàtic és en Paco!
Ens conta que, des de petit dibuixava i la seva família no confiava en el fet que pogués viure de la vida artística, però quan va acabar els estudis enm l'escola d'art, va fugir a la capital (Madrid) amb una carpeta plena de dibuixos baix del braç i moltes ganes de complir els seus somnis. Buscava feina tocant la porta de totes les empreses que poguessin estar interessats en ell i els seus treballs. 
Ens ha ajudat bastant a l'hora de motivar-nos per a confiar en nosaltres mateixes per ser bones emprenedores.

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/VIDEOCONFERENCIA_PACO_S__EZ.jpg

2020-10-23
"MADRID 2021"

Hem descobert a Paco Sáez, creador del curtmetratge "Madrid 2120", guanyador dels premis Goya d'enguany en la categoria de curtmetratges d'animació.
A més, vàrem veure una entrevista envers la seva vida laboral en el qual contava que hi havia set el creador dels storyboards de pel·lícules com Planet 51Atrapa la bandera
Ha estat interessant, ja que és una persona bastant coneguda en el seu món i creiem que és una persona emprenedora perquè va començar ell tot sol amb els seus dibuixos.

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/Car__tula_MADRID_2120.jpg

2020-10-19
EMPRENEDORS

En aquesta sessió ens hem centrat en el que és un emprenedor, i hem vist vídeos envers aquest tema. Principalment, en els problemes i les capacitats que han de tenir totes aquestes persones.


2020-10-13
DESCOBERTA ODS

Hem vist diferents vídeos envers els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) que no coneixíem, i que ens ha paregut molt interessant perquè són aspectes importants a tenir en compte a la nostra empresa, i sobretot, a la nostra vida quotidiana. 
A més, hem, començat a proposar idees i a pensar en què ens agradaria fer per a contribuir en les ODS.


2020-10-09
EXPLICACIÓ PROJECTE

Com a presentació del programa, hem vist vídeos dels premis JEA d'anys anteriors per a fer-nos una idea del qual es tractava el projecte ICAPE.


2020-10-09
VISITA "ANTIGUA SIMBOLICA"

Hem visitat l'empresa "AntiguaSimbolica", que és una botiga del nostre poble, que ven productes a granel, no hi ha res de plàstic, i a més, reciclen materials per fer obres artístiques com quadres, mosaics, etc. 
A més, hem fet una petita entrevista a les seves propietàries, que són dos jóvensemprenedores, amb la finalitat queenscomptessin com va sorgir la idea de negoci i conèixer com es desenvolupa un emprenedordes de que comença a ser-ho.

http://treball.icape.es//images/stories/2020_2021/2653/VISITA_ANTIGUA_SIMBOLICA.jpg

2020-02-01
CADASCUNA AL SEU DEPARTAMENT

Com ja tenim els càrrecs establerts, cadascuna ha treballat en el seu departament, realitzant així les diferents tasques.


2020-01-28
ANÀLISI DAFO

Avui hem fet l'anàlisi DAFO de la cooperativa.
Primerament hem treballat de manera individual per a després posar-ho en comú entre tots els membres de l'equip.
Ha estat una activitat bastant complicada però que hem sabut portar molt bé i el resultat ha estat tal com ens imaginàvem.


2020-01-22
L'ECONOMIA DE LA COOPERATIVA

La cooperativa avança, per tant, ja tenim els serveis definitius que es realitzaran en la nostra empresa.
I a més, valorem l'economia de la nostra empresa, d'aquesta manera hem començat a estipular els que podrien ser els preus de les nostres activitats, a més de posar en comú les despeses que podríem tenir.


2020-01-15
EL NOSTRE MINICANVAS

De manera individual hem treballat en el que podria ser el minicanvas de la nostra cooperativa per a després posar-ho en comú i així crear el definitiu. El resultat ens ha agradat bastant. 


Logotip de IBOSIM SOCIETAT COOPERATIVA
Centre educatiu: IES XARC
Adreça: C/ MARIÀ VILLANGÓMEZ, 2
Alumnes: 5
Nivell educatiu:
Correu electrònic de contacte: ibosimeivissa@gmail.com

IBOSIM SOCIETAT COOPERATIVA

Ho sento, però no he trobat cap fotografia del vostre mercat

IBOSIM SOCIETAT COOPERATIVA

IBOSIM SOCIETAT COOPERATIVA

Hola!Som la societat cooperativa Ibosim
Hem creat una empresa dedicada al turisme sostenible, on s'uneixen la cultura i les tradicions populars de l'illa d'Eivissa. 
A més, oferim un espai lúdic on els infants que no puguin participar en alguna activitat de les programades a causa de la seva edat, tinguin entreteniment amb jocs, tallers i altres activitats lúdiques. 


Discover Ibiza with us!

Pàgina carregada en 0.1581 segons. IDI versió 3.2.0-dev