Programa JES

INBI

INBI


Benvinguts a INBI!

Aquesta associació està fundada per un conjunt de joves emprenedors amb la finalitat d'ajudar a un centre educatiu de l'Índia, on estudien joves com nosaltres però amb dificultats auditives i de parla. Això serà possible gràcies a la col·laboració de la FundaciónVicente Ferrer. La nostra motivació radica en què ens hem adonat que hi ha persones que viuen una realitat diferent a la nostra i necessiten ajuda.Diari

2019-04-03
Recollida Perms de Venda Mercat solidari

L'equip directiu de la nostra ONG INBI, va anar a l'ajuntament d'Eivissa, també conegut com "Can Botino", a un acte institucional on l'alcalde i part del seu equip de govern van fer un discurs motivador i l'entrega dels permisos de venta necessaris per poder fer la venta del dia 17/05/2019 al Mercat de Vara de Rey. En aquest acte ens vàrem reunir totes les associacions i ONGs que participen en el projecte JES.

http://treball.icape.es//images/stories/2018_2019/1818/unnamed__3_.jpg

2019-02-24
Espai solidari IES Sant Agust

Amb l'ajuda dels alumnes de 2n de PMAR i la professora Rosa Sanchís hem creat un espai solidari al centre per donar-nos a conèixer i informar a la comunitat educativa del nostre projecte, qui som i quines activitats i coses farem relacionades amb la nosta ONG INBI. 

http://treball.icape.es//images/stories/2018_2019/1818/unnamed__2_.jpg

2019-02-20
Venda menjar IES Sant Agust

Es va fer al nostre institut una venta de menjar, dolços i salats, fets artesanalment com brownies, bescuits, crepes, pizzas, etc. Aquesta venta era per continuar amb el nostre projecte de recaptació i conscienciació per ajudar als alumnes/as de l'Índia amb els que col·laboram. Com anteriorment es va fer una campanya per aconseguir socis, aquests gaudien d'un preu especial reduït dels productes. A més a més, es va posar una taula per intentar aconseguir nous socis.Aquesta activitat va ser molt profitosa i es vàren captar nous socis a més de 133€.

http://treball.icape.es//images/stories/2018_2019/1818/unnamed__1_.jpg

2019-01-15
Carnets de Soci

Hem començat amb l'activitat de recerca de socis per a la nostra associació. Amb aquest carnets que tenen un cost d'1€ es tindrà dret a descomptes, prioritat en les activitats, etc. als diferents actes, tant recaudatoris com de sensibilització social, que faci INBI.

http://treball.icape.es//images/stories/2018_2019/1818/IMG_0170.jpg

0000-00-00
Mercat solidari Vara de Rey

Vàrem fer una venta solidària a Vara de Rey (Eivissa), juntament amb altres escoles i instituts d'Eivissa i Formentera dins del projecte ICAPE que estem desenvolupant. Aquest mercat consisteix en vendre productes fets majoritàriament de forma artesanal amb l'intenció de recaptar sous i conscienciar a la societat de les diferències que hi ha entre el nostre país i altres més necessitats. En el nostre cas ens centrem en ajudar a l'Índia, més concretament a una escola amb alumnat que pateix dificultats auditivas i de parla.Amb aquesta activitat la nostra associació va aconseguir recaptar 232€.

http://treball.icape.es//images/stories/2018_2019/1818/unnamed.jpg

Logotip de INBI
Centre educatiu: 7008867
Adreça: FINCA DAVALL ES POU, S/N
Alumnes: Nines: 11 / Nins: 5
Nivell educatiu: 4eso
Correu electrònic de contacte: inbisantagusti@gmail.com

INBI

INBI


Benvinguts a INBI!

Aquesta associació està fundada per un conjunt de joves emprenedors amb la finalitat d'ajudar a un centre educatiu de l'Índia, on estudien joves com nosaltres però amb dificultats auditives i de parla. Això serà possible gràcies a la col·laboració de la FundaciónVicente Ferrer. La nostra motivació radica en què ens hem adonat que hi ha persones que viuen una realitat diferent a la nostra i necessiten ajuda.Pàgina carregada en 0.0263 segons. IDI versió 3.2.0-dev