Programa JES

AALI - ASSOCIATS AMB LA INDIA

AALI - ASSOCIATS AMB LA INDIA

Documentació:

Diari

2019-03-28
Jocs de convivncia

Els alumnes de 3r i 4t d'ESO es varen tornar a reunir per seguir organitzant els jocs que se duràn a terme el proper dia 17 d'abril.


2019-03-21
Reuni amb 3r d'ESO

Els alumnes de 3r i 4t es varen reunir per començar a xerrar sobre un nou projecte a l' IES consistent en organitzar una diada de convivència i solidaritat per als nins de 1r i 2n d'ESO i organitzar uns jocs esportius.


2019-03-19
Visita a l'ajuntament de Manacor

En representació de la nostra ONG, varem anar dos representants (la presidenta i una acompanyant) a l'ajuntament de Manacor per demanar un permís de venda per al mercat local.


2019-02-06
Dia del foguer

Es va dur a terme el fogueró solidari amb el que varem recaudar 200€.


2019-01-27
Venda de tiquets.

De dia 28 de gener a dia 1 de febrer, juntament amb els alumnes de 3r ESO i varem fer torns durant el primer i el segon esplai per vendre els tiquets.


2019-01-24
Publicitat foguer solidari.

Ens varem distribuir i varem anar per totes les classes a fer propaganda i informar de quan es podrien comprar els tiquets al temps de pati, quin dia seria el foqueró i la finalitat de fer aquesta activitat.


2019-01-16
Cartells foguer solidari.

Ens varem reunir amb els alumnes de 3r ESO per repartir les tasques de difusió i organització pel dia del fogueró solidari.Mitjançant l'aplicació ''Canva'', varem procedir a fer els cartells per repartir per les classes i també varem fer els tiquets d'entrada pel fogueró solidari.


2019-01-10
Estatuts i acta fundacional.

Feim els estatuts i l'acta fundacional de la nostra ONG i varem começar fer els tràmits amb la plataforma d'ICAPE.


2018-12-13
Organitzaci foguer solidari.

Ens varem reunir els alumnes de 4tESO amb els de FPB d'electricitat i varem acordar la distribució de les tasques:- Els alumnes de 4tESO ens encarregavem de fer la publicitat i la venda de tiquets.- Els alumnes de FPB d'electricitat s'encarregaven de comprar la carn i de montar el fogueró solidari.- També varem decidir que el fogueró solidari el fariem dia 7 de febrer.


2018-11-29
Elecci de possibles activitats.

Ens varem reunir els alumnes de 4tESO, FPB d'electricitat per fer propostes per triar algunes possibles activitats que es podrien fer:- Venda d'objectes i roba de segona mà en el mercat.- Fogueró solidari.- Diada esportiva.- Vendre menjar en els patis i en els mercats.- Activitats de Sant Valentí i Sant Jordi.- Rifa.Varem fer votacions per acordar quines d'elles es durien a terme i varem acordar per la primera que seria fer un fogueró solidari després de Sant Antoni, dins el mes de febrer. Aquest dia també varem triar el logo de la associació.


2018-11-22
Elecci de l'equip directiu, proposta de nom i logo.

L' Assemblea General s'ha reunit per triar els membres de l'equip directiu:-Presidenta: Ainhoa Joyas Hipolito-Vicepresident: Tomeu Caldés Rigo-Secretari: Nadal Miquel Barceló-Tresorer: Guillem ClemensPer triar el nom varem procedir a fer votacions i varem triar el nom per la nostra ONG Associats amb la Índia (AALI). 


2018-11-15
Inici de l'associaci

Tot els alumnes de 4t d'ESO C i D que cursen l'optativa de IAE i els alumnes de FPB d'electricitat ens hem reunit per formar una associació amb l'objectiu d'ajudar a la fundació VICENÇ FERRER i d'aquesta forma donar una mà als infants amb problemes visuals i auditius de la Índia.


Logotip de AALI - ASSOCIATS AMB LA INDIA
Centre educatiu: 7007905
Adreça: CTRA. DE PETRA, S/N
Alumnes: Nines: 16 / Nins: 19
Nivell educatiu: 4eso
Correu electrònic de contacte: associatsindia@gmail.com

AALI - ASSOCIATS AMB LA INDIA

AALI - ASSOCIATS AMB LA INDIA

Pàgina carregada en 0.1968 segons. IDI versió 3.2.0-dev