Programa JES

OQAE

OQAE

Alumnes dels cursos de 3r D i 3r E d'ESO de l'institut Josep Maria Quadrado hem constituït l'ONG escolar OQAE (Organització Quadrado i Anantapur per una Escola).


En aquest espai podreu consultar els documents que ens defineixen com a ONG i quina és la nostra missió.


En el cas de voler col·laborar en nosaltres no dubteu en contactar-nos.

Diari

8-11-2019
Visita d'una representant de l'ONG Vicent Ferrer

Dia 18 d'octubre, va venir n'Alícia a fer-nos una xerrada sobre el programa ICAPE i també ens va explicar com va ser la seva estada a la Índia i com es va fundar l'ONG Vicent Ferrer.En general ens va agradar molt perquè ens va explicar coses que no sabíem i ens vam donar comte de les diferències entre la Índia i aquí.


5-10-2019
Escollim el nom i el logotip de l'ONG

Per escollir el nom i el logotip ho vam fer seguint les següents passes:1- Cadascún va proposar un nom i un logotip per l'ONG.2- Ens vam posar en grups 3 o 4 persones i cada grup va escollir el nom i el logotip que els agradava més.3- En total van sortir 3 noms i 3 logotips i entre tots vam triar el nom i el logotip que ens agradava més.Amb aquestes tres passes vam triar el nom i el logotip de l'ONG.


22-11-2019
Activitat de Nadal

El mes de Desembre vam fer diferents tipos de manualitats per fer la primera recaudació. Vam agafar idees i ens vam posar d'acord en fer postals, estrelles i arbres fets amb fil. Després de uns quants intents, vam decidir canviar les manualitats i vam fer mussols amb pinyes, arbres de nadal amb pals, estrelles amb fil i casetes de paper amb un llumet a l'interior i arbres de nadal amb pinyes.Finalment ho vam vendre un dia al pati. La recaudació va anar bastant bé ja que ho vam vendre casi tot. Com a opinió personal, creim que al principi va ser un poc caòtic, però amb el pas del temps va anar cap a millor i ens ho vam poder passar bastant bé. La venta va ser divertida ja que vam haver d'insistir a la gent perquè ho comprés.


22-10-2019
Activitat de comparació entre Espanya i la Índia

El passat mes d'octubre vam fer una comparativa entre la Índia i Espanya, en el qual vam poder comprovar que la Índia és un país amb unes condicions de vida més dures i complicades que a Espanya.Per cercar les dades ens vam basar amb l'informe del desenvolupament humà i l'informe dels drets humans.


19-11-2019
Estatuts OQAE

Un dia vam anar a la sala d'ordenadors i vam crear els estatuts de la nostra associació. Vam agafar com a model altres estatuts d'ONG. Vam signar l'acte de constitució en el qual ens vam comprometre a complir i respectar els estatuts. Vam acordar, per exemple, algunes idees d'activitats i l'aportació inicial que fariem. En el document adjunt podreu observar els nostres estatuts.


15-11-2019
Missió, Visió i Valor

Per determinar ( Missió, Visió i Valor ) ens vam basar en l'exemple de la fundació Vicent Ferrer. En la missió a més o menys tots vam dir lo mateix i en els valors en van sortir molts i ens decidir pels que consideràvam més importants.Si ho voleu consultar, ho trobareu en el document adjunt en el nostre perfil.


14-1-2019


10-1-2019
Eleccions

El día de les eleccions va anar molt bé, vam triar la presidenta, el vicepresident, el secretari i el tresorer. Va ser de forma democrática i neta. Hi va haver dos organitzadors de les eleccions, un deia els noms i l'altre els apuntava a la pissarra.Podeu observar el nom dels elegits, anat al document adjunt.


Logotip de OQAE
Centre educatiu: IES JOSEP MARIA QUADRADO
Adreça: C/ MALLORCA, 65
Alumnes: 12
Nivell educatiu: ESO
Correu electrònic de contacte: ongoqae@gmail.com

OQAE

OQAE

Alumnes dels cursos de 3r D i 3r E d'ESO de l'institut Josep Maria Quadrado hem constituït l'ONG escolar OQAE (Organització Quadrado i Anantapur per una Escola).


En aquest espai podreu consultar els documents que ens defineixen com a ONG i quina és la nostra missió.


En el cas de voler col·laborar en nosaltres no dubteu en contactar-nos.

Pàgina carregada en 0.0563 segons. IDI versió 3.2.0-dev