Presentació
NSC Factory
Documents
Estatuts NSC Factory
Fitxes personals
Acta de constitució
Diari
07/05/2018
Diari cooperativa
Dia 4 d´Octubre a les 15.00 de 2017, en Jordi ens va explicar les normes de la cooperativa.

Vàrem elegir si faríem una cooperativa (que és una societat formada pels productors, vencedors o consumidors amb la finalitat de produir, completar o vendre) o una societat anònima (que és aquella societat mercantil en la qual el capital és dividit en accions i integrat per les aportacions dels socis, els quals no respondran personalment dels deutes socials.

Tots els accionistes tenen els mateixos drets, en proporció a les accions que posseeixen,i participen en la direcció a través de llur intervenció en els òrgans de la societat.
09/05/2018
Diari cooperativa

Avui ens hem reunit  per crear la pàgina WEB, digitalitzar el logo i acabar els estatuds de la cooperativa. 

Per crear la página WEB ens reunirem 12 socis de la cooperativa.

 Per crear els estatuts es varen reunir: la directora, na Carla, la secretaria que es n’Emma i la tresorera na Julieta.

I na Valentina va digitalitzar el logo.

09/05/2018
Diari cooperativa

Dia 4 d´Octubre a les 15:00 de 2017, en Jordi ens va explicar les normes de la cooperativa vàrem elegir si feriem una cooperativa o una societat anonima, (una cooperativa es una societat formada per els productors, vendedors o consumidors amb la finalitat de produir, completar o vendre, d'una manera que resulti més avantatjos per a tothom.) i una societat anonima es ( es aquella societat mercantil en la cual el capital es dividit en accions i integrat per les aportacions dels socis,els quals no respondran personalment dels deutes socials. tots els accionistes tenen els mateixos drets, en proporcio a les accions que posseeixen,i participen en la direccio a traves de llur intervencio en els organs de la societat.

09/05/2018
Diari cooperativa

Avui és la segona setmana des de que varen crear la cooperativa, hem començat el logo.

Primer, individualment, hem fet un logo cada un, seguidament, quan haguem acabat, farem votacions i el guanyador sirà el que el digitalitzem i passarem a l’ordinador. Un cop acabat això, el logo l’emplearem per representar la cooperativa.

09/05/2018
Diari cooperativa

Dia 8 de novembre,

Avui ens hem reunit perquè l’equip directiu i els socis revisem els estatuts per veure si tot està correcte i hem fet un parell de canvis, preguntes qui no entén qualque cosa, etc. L’equip directiu ens ha explicat per exemple, les sancions, l’objecte social, els beneficis, els drets...  .           També, el que hem fet és que quan expliquen i hi ha varies opcions votem i l’opció guanyadora és la que es compleix.

 

 

Això ès un petit resum del que hem fet avui, dia 8 de novembre.

09/05/2018
Diari cooperativa

 

Avui tots els socis i el equip directiu mos en reunit per votar es logo de la empresa, i aguanyat un dels mes bonics , la nostre empresa se nom NSC Factory, aquest nom mos a agradat molt va estar el mes votat, el equip directiu són na Carla las presidenta,  Emma la secretaria, i na Julieta la tessorera. Tots els socis varen donar 5euros,varen reunir 140en total.

 

 

09/05/2018
Diari cooperativa

Avui ens amb reunit els alumnes de 6é A per començar a pujar informació a la nostra pàgina web.

Primer el nostro profesor ens a indicat les passes a seguir per poder pujar información a la pàgina web.

Després hem decidit  que fara cada individu de la nostra cooperativa.

Seguidament hem anat a la sala d´informàtica del nostre  col·legi.

Al arriba a la sala d´informàtica ens amb possat directes a la feina, tots el individus de la cooperativa estàn fent el seu treball.

 

  

 

Dades de Contacte
COL.LEGI NUESTRA SEÑORA DE LA CONSOLACION ALCUDIA
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 16 / Nins: 12