Presentació
CONAMING
Els alumnes de 6èB de l'escola CEIP Juníper Serra va decidir participar a un projecte popular als centres escolars anomenat ICAPE.
Els socis de la cooperativa formada dia 16 d'octubre vam decidir posar-li el nom de CONAMING. També vam elegir un logotip per a la cooperativa, que és el que podreu trobar just a dalt.
Documents
Acta fundacional Conaming
Estatuts Conaming
Diari
26/10/2017
El tutor Guillem Company explica en què consisteix el programa ICAPE i exposa què és una cooperativa. Es decideix que tots els alumnes de 6è B (21) i els dos mestres assistents seran els socis de la cooperativa, que estarà operativa durant tot el curs escolar 2017/2108.
25/12/2017
Estatuts conaming

Avui entre la ajuda de tots hem acabat els estatuts de la nostra cooperativa i l'hem enviat.

02/11/2017
Elecció del nom de la cooperativa.

S’elegeix a mà alçada el nom que tendrà la cooperativa. Es proposen diferents noms (quatre). Surt elegit per majoria el nom de “Conaming”

02/11/2017
Elecció del logotip.

S’elegeix a mà alçada el logotip que representarà la cooperativa. Es proposen diferents logotips (quatre). Surt elegit per majoria el logotip de la dreta.

09/11/2017
Aportació de capital.

Mitjançant el google classroom es va fer una consulta. S’acorda per majoria una aportació inicial de 3 euros per soci. Es decidirà, si és necessari aportar més doblers durant el curs.

09/11/2017
Elecció de la Junta directiva.

Es presenten candidatures per als tres càrrecs: president, secretari i tresorer.

L’elecció es fa mitjançant vot secret. Surten elegits Toni Mulero com a president, Aina Font com a secretària i Aitor Ruiz com a tresorer.

16/11/2017
Registre de socis.

El tutor indica que cada soci s’ha de registrar a un full indicant el seu nom, el seu DNI i la data de naixement. Així es fa.

23/11/2017
Elaboració d’estatuts.

S’acorda que la secretària s’encarregarà d’elaborar els estatuts definitius a partir de les aportacions de tots els socis.

11/01/2018
Presentació prototips.
Avui tots els membres de la cooperativa menys els mestres han presentat els seus prototips.
Els han presentat un per un. Els encerragats de evaluar les presentacións eren els mateixos alumnes i el mestre.

https://photos.app.goo.gl/8PNnklscI2o6ffNu1
06/02/2018

Avui hem triat els prototips que farem. Ho hem fet així: cadascú ha recordat el seu prototip i després cadascú ha triat els tres prototips que li agradaven més. Al final, els vuit prototips més votats han estat els que farem.

Dades de Contacte
CEIP JUN͍PER SERRA
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 4 / Nins: 16