Presentació
NSCrafts
Benvinguts a la plataforma de la cooperativa NSCrafts!
Documents
Acta de constitució NSCrafts
Estatuts NSCrafts
Diari
06/10/2017
Explicació del projecte
Avui el nostre tutor ens ha fet una explicació de què tractarà el projecte ICAPE. També hem estat parlant dels tipus d'empreses que hi ha i hem decidit que la nostra empresa serà una cooperativa.
13/10/2017
Capital a aportar

Tots els socis ens hem reunit per decidir quina quantitat de doblers hem de posar cadascú. Hem acordat que el capital inicial sigui de 5 €.

20/10/2017
Nom de la cooperativa

Avui, divendres dia 20 d'octubre, hem pensat i triat de manera democràtica quin serà el nom de la nostra cooperativa. El nom elegit ha estat: NSCrafts.

27/10/2017
Equip directiu

Avui hem decidit quines seran les persones que formaran part de l'equip directiu.

Primer de tot hem fet les votacions per qui serà el director o directora, al final va sortir guanyadora na Celina Agudo.

En segon lloc hem escollit qui serà el secretari o secretària, al final va sortir guanyadora na Alicia Mira.

I per finalitzar hem fet la darrera votació pel tresorer o tresorera i l'elegit ha estat en Gaspar Company.

Nosaltres pensam que és un bon equip directiu perquè na Celina és molt organitzada i té les idees clares. N'Alicia és molt bona secretària perquè és molt responsable i es sap expressar molt bé a l'hora de preparar documents. Per acabar, en Gaspar, serà un bon tresorer perquè té molta facilitat fent comptes i és organitzat.

03/11/2017
Creació del logo

Avui, dia 3 de novembre, tots els membres de NSCrafts, hem decidit que cadascú ha de fer un logo de manera individual per després escollir-ne un. El logo ha de ser original i atractiu. 

10/11/2017
Elecció de logo
Avui, 10 de novembre, els socis hem elegit democràticament el logo de la nostra cooperativa. per fer-ho més senzill hem utilitzat un formulari de google. El logo que ha obtingut més vots ha estat el de na Celina Agudo, la nostra directora.
17/11/2017
Revisió dels documents

Avui hem revisat els documents que l'equip directiu ha anat elaborant: acta de constitució, estatuts i fitxes d'inscripció de soci.

Dades de Contacte
COL.LEGI NOSTRA SENYORA DE LA CONSOLACIÓ D'ALCÚDIA
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 15 / Nins: 13