Presentació
SIXSKATE

La missió del grup SixSkate és donar resposta a les necessitats de transport ecològic de la societat, oferint als seus clients un servei de qualitat, diversió i innovació, respectant el medi ambient. La visió del grup SixSkate és ser un grup líder i en continu creixement en respecte a la innovació de productes i que es caracteritzi per la manera oferir els seus excelents servicis de qualitat fomentant la millora contínua i l'excel·lència en la gestió.

Documents
Acta de constitución.pdf
Estatuts.pdf
Diari
27/09/2018
EXPOSICIÓ DE IDEES

Avui els membres del nostre grup hem exposat totes les idees, ho hem debatit entre tota la classe i el professor, mostrant les avantatges i desavantatges de cada idea, a continuació votàrem les idees propostes entre els dos grups, i s’ha elegit l’opció de les “Bicicletes i patins” ja que pot ser la més.

Les avantatges de la nostra proposta es que no te costes
fixos i és còmode i senzill,i les desavantatges es que pot tindre problemes
legislatius per poder circular amb els patins i que va a ser difícil tindre una
bona red de socis.

 

  • Cementeri de mascotes

Avantatges: La gent que té animals les te molta estima i quan se les moren no tenen on enterrar-lo, llavors amb aquest cementeri les donam la oportunitat de que ho puguin fer.

Desavantatges: Necessitem un capital molt gran per comprar el terreny i a més a més necessitem vehicles de transport adaptats els quals tenen un cost molt elevat.

 

  • Drone + realitat virtual

Avantatges: Tens la possibilitat de veure tota l’illa d’Eivissa sobre el ‘’cel’’ amb unes gafes de realitat virtual, encara que estes sigut a una butaca.

Desavantatges: El dron no te capacitat per un gran desplaçament, la bateria solament pot durar uns 25 minuts i no estam segur de que tingui una bona acollida de la gent.  • Bicicletes i patins

Avantatges: No te costes fixos, pensem que es rentable ja que es assequible para la gent i pensem que pot ser molt útil.

 

Desavantatges: Comprar la gran quantitat de bicicletes i patins que necessitem.

26/09/2018
PROPOSTES

Avui, hem pensat les idees que podrien triomfar però encara no hem trobat la proposta perfecta però posar-la en marxa, per això cadascun de nosaltres ha començat ha dir propostes i hem escollit aquestes tres, el proper dia elegirem la proposta definitiva.

 

Llista de propostes:

 

  • Cementeri de mascotes

  • Drone + realitat virtual

  • Bicicletes i patins

25/09/2018
DIA DE CREACIÓ

Avui, hem creat el grup, hem decidit i ordenat les tasques que hem de desenvolupar per dur a terme el nostre projecte de manera clara i organitzada, hem fet un panel Kanban on hem posat posits amb les tasques que tindrem que realitzar i conjuntament s’ha plantejat els procediments que es requereixen per començar una empresa i que farem al llarg del curs, i el professor ens ha donat les pautes a seguir per començar a treballar la classe següent.

 

Dades de Contacte
IES SA BLANCA DONA
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 3 / Nins: 3