I JORNADA PRESENTACIÓ JEP 

El 27 de febrer a la Sala d'actes de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria es presentaren un total de 17 projectes durant l’acte de lliurament dels Premis ICAPE als millors projectes del Programa Joves Emprenedors Professionals, adreçat a F.P.  Els alumnes de Grau Mitjà de Formació Professional han exposat davant un jurat el plantejament de la seva empresa.


Els centres que han participat en els Premis ICAPE d’aquest matí han estat IES Felanitx, CIDE, CIFP Joan Taix, IES Josep Sureda i Blanes, IES Son Pacs de Mallorca; IES M. Àngels Cardona i IES Josep Maria Guarida de Menorca; i IES Blanca Dona i Isidor Macabich d’Eivissa.

A continuació, podeu veure les presentacions que realitzaren els grups participants:


Canal Youtube IDI


Finalment el projecte Advertising Social Network de l’IES Sa Blanca Dona d’Eivissa ha guanyat aquesta edició dels Premis ICAPE del programa Joves Emprenedors Professionals (JEP). El projecte Domotic for People de l’IES Joan Taix de Sa Pobla ha obtingut el segon premi, i els accèssits han estat pels projectes Mediterrani Sostenible de l’IES Felanitx i Find Factory de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella.


Enhorabona a tots els participants!!


II JORNADA PRESENTACIÓ JEP 


El 17 d'abril a la Sala d'actes de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria es celebrà la darrera jornada de presentacions de projectes de Joves Emprenedors Professionals. Un total de 11 projectes empresarials de centres de Mallorca i Eivissa.

Finalment, el projecte GBM de l’IES Son Rullan ha guanyat aquesta edició dels Premis ICAPE del programa Joves Emprenedors Professionals (JEP). Es tracta d’una plataforma de viatges per a ciclistes. El projecte AppEmotion del CIDE ha obtingut el segon premi, i els accèssits han estat per als projectes Dream On de l’IES Son Rullan i AppLive del CIDE.

A continuació, podeu veure les presentacions que realitzaren els grups participants:
 .