Presentació
HEAL THE WORLD

Hola!
Volem informar-vos que durant aquest curs 2017-2018, el nostre grup 4t ESO C desenvoluparà al centre el projecte educatiu “Joves Emprenedors Socials”.

“Joves Emprenedors Socials” (JES) és un projecte educatiu de foment de les capacitats emprenedores, a través del qual un l'alumnat constitueix i gestiona una ONG.

Nosaltres col·laborarem amb la Fundació Vicente Ferrer, on durem a terme activitats amb l'objectiu de finançar un projecte de cooperació per a la construcció d'una escola en un poble de l'Índia.

Pensem que a través d'aquest projecte tindrem l'oportunitat d'aprendre les capacitats emprenedores, promovent conductes i actituds de col·laboració, coordinació, iniciativa, autonomia, superació de conflictes i assumpció de responsabilitats.

Documents
Acta de Constitució - Heal the world
MISSIÓ, VISIÓ I VALORS ONG - Heal the world
ESTATUTS de l'associació - Heal the World
CIF ONG
Diari
29/09/2017

Per parelles s’han distribuït les tasques per tal de preparar la carta de difusió a les famílies, el missatge que es publicarà a la web i a les xarxes socials del centre i el missatge que el professor del grup enviarà al claustre del centre per tal de notificar la participació d’aquest grup en aquest projecte.

20/10/2017

Per parelles han continuat amb les tasques assignades el 29/09/2017 de la comunicació a través de la web del centre, de les xarxes socials, del claustre, d’explicació per les classes, etc.

 

A més, estan elaborant l’esborrany d’acta de constitució, la missió, visió i valors, el full de control de tresoreria, el vídeo explicatiu, el blog de l’ONG, l’organigrama, donar d’alta l’alumnat a la plataforma ICAPE.

26/09/2017

El nom que l’assemblea ha triat com a nom de l’ONG és HEAL THE WORLD. Els motius de la seva elecció són que s’ha fet en anglès per tal que sigui més internacional i que el nom té a veure en intentar curar el món de la pobresa i altres malalties.

 

El correu electrònic de l’ONG designat en consonància amb aquest nom és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (el motiu del número afegit és que l’adreça electrònica de gmail amb el nom de healtheworld ja existia)

 

28/09/2017

. El grup treballa per parelles i fan dibuixos a mà o utilitzen aplicacions informàtiques per tal de dissenyar el logotip de l’ONG.

 

29/09/2017

Finalment s’ha triat aquest logo per majoria de vots de l’assemblea d’alumnat i s’ha acordat que una comissió realitzarà alguns retocs que seran sotmesos posteriorment a votació. Les fases per a l’elecció dels membres de la junta directiva han estat les següents:

  • En primer lloc, s’han demanat voluntaris per tal de ser elegits president, vicepresident, secretari, vicesecretari, tresorer, vicetresorer.

  • Posteriorment, s’han realitzat votacions a mà alçada a l’assemblea i ha resultat elegit l’alumnat que ocuparà aquests càrrecs: President (Sara Trigo), una Vicepresident (Valia Bufí), una Tresorera (Sara Ribas), una Vicetresorera (Carla Ribas), un Secretari (Manuel Toro) i una Vicesecretària (Daisy Caballero)

 

S’ha definit un primer esbós de l’organigrama de l’ONG amb la junta directiva i diferents comissions que ha quedat obert a revisió en funció de les necessitats en què es trobin durant el desenvolupament del projecte.

05/10/2017

 

Redacció dels estatuts de l’ONG. (fet i pujat a la plataforma)

27/10/2017

Aprovació de l’acta de constitució de l’ONG. (fet i pujat a la plataforma)

 

Altres:

 

  • Redacció de la carta de compromís de participació en aquest projecte. (fet)

  • Redacció de la carta informativa a les famílies. (fet)

  • Elaboració parcial de la documentació de la comissió de Tresoreria. (fet)

  • Edició de la plataforma ICAPE de les dades de l’ONG.

  • Propostes d’activitats per recaptar diners.

Dades de Contacte
IES SA BLANCA DONA
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 12 / Nins: 6