Presentació
INDIAPROJECT
El nom de la nostra ONG és India Project.
Nosaltres som els alumnes de FP Bàsica de manteniment de primer any i el nostre projecte és recaptar doblers per fer una escola a Anantapur. Durant el curs farem activitats per aconseguir doblers i donar-los a la fundació Vicenç Ferrer.
Documents
Estatutos
Acta de Constitució
Diari
Preparant les activitats per dijous qui ve
Avui estam preparant les activitats i el cartell per fer la batalla de rap i el torneig de FIFA el dijous 21 de desembre i també editant la ONG a Icape. Amb aquestes activitats recaptaren doblers per a la escola de Anantapur
Torneig FIFA 18

Avui hem organitzat un torneig de FIFA per recaptar doblers per a la nostra ONG. Hem arribat abans de les 8 per preparar el torneig a la aula B003. Han participat 50 alumnes i tambe devers 30 espectadors. Hem recaptat 60 euros. Tambe s'ha preparat un torneig de rap pero hi hagut un malentès i no s'ha realitzat.

11/01/2018
Preparant la visita de dia 15

Dilluns 15 vendran d'Icape a veure el progrés de la nostra ONG. Avui hem parlat de les activitats que hem fet i hem valorat el resultat. Tambè hem revisat el que hem fet:activitats, triar el titol, dissenyar el logo, nombrar els carrecs, fer els estatuts, recompte de doblers.

Dades de Contacte
IES LLUCMAJOR
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 3 / Nins: 11