Presentació
EUD ( ESTUDIANTES UNIDOS DODAGATA) ONG
Benvinguts,

Aquesta ONG (sense ànim de lucre) està organitzada pels alumnes del CIDE de 4t d'ESO amb l'objectiu de recaptar els diners necessaris per al poble de Dodagata, per això esteim preparant diferents activitats com per exemple, tornejos de futbol, venda de menjar i també venda de diferents objectes a sa via pública on la gent interessada pugui donar per aquest projecte i participar-hi
per a que al final s'arribin a conscienciar de la situació del poble.

L'ONG està distribuïda en diferents departaments. Tenim sa presidència (que s'ocupa de dirigir el funcionament de cada departament) el de informàtica, creativitat, comptabilitat i màrqueting.
Documents
Diari
Día #1


   Xerrada informativa per la creació d'una ONG per fer una escola en Anantapur amb els diners recaudats.

12/01/2018
Día #2

En el segon dia vam triar que persones en cada departament (Creatiu, Contavilidad, marketing, Activitats, Informatica, tresorer, Presidència, Direccion).

 

Día #3

El departament d'informàtica va crear les carpetes amb els documents de cada departament per que foren possant el que anaven fent.

Día #4

Tots els departamentsd varen començar amb el treball que havien de fer, el departament de creativitat va començar a pensar i disenyar un logo per a la ONG,el departament de contabilitat ha fet un full de càlcul per posar els diners que anavem recaudant, el depaertament d'activitats pensen en activitats solidàries per recaudar diners, el departament d'informàtica varem entrar en la plataforma d'ICAPE, el departamentr de marquetin va començar un powerpoin explicant els diferents departaments i direcció que va fer els estatuts.

Día #5

Varem seguir amb el que esteiem fent.

Dia #6

Dia 6, vam començar amb l'activitat decidida, un torneig de futbol en el col·legi CIDE.

Cada departament treball en el projecte, el departament de Creativitat va fer els cartells per al lloc de donacions, Màrqueting el cartell del torneig benèfic i Direccion pas per les aules per donar la informació del torneig.

Dades de Contacte
COL.LEGI CIDE S.COOP
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 5 / Nins: 18