Presentació
NANU (Nosaltres Ajudam a Níger Units)
Som un grup de 28 alumnes de l'IES Damià Huguet de Campos que cursam l'assignatura Iniciació a l'activitat emprenedora i empresarial com a optativa d'aquest curs. La nostra ONG va dedicada a recaptar fons per ajudar a la Fundació Campaner  a lluitar contra la malaltia del Noma que es donada als infants de Níger.
Documents
La missió de NANU
La visió de NANU
Els valors de NANU
Acta de constitució
Estatuts
Memòria NANU
Diari
19/12/2017
Creació de les xerxes socials de la ONG
Els membres de NANU han creat les xarxes socials de Instagram i Facebook
22/12/2017
Sorteig d'una panera.

Durant les dues darreres setmanes els alumnes van vendre paperetes per una panera que entre tots es van recaptar diferents objectes. Per guanyar-la coincidia amb les tres darreres xifres de la loteria nacional de Nadal. Per tant el nombre guanyador va ser el 198, enhorabona!

28/02/2018
Cursa solidaria IESDH

El passat dia 28 de febrer els alumnes de tercer d'ESO vàrem organitzar una cursa solidària i aprofitant l'endevinament vàrem decidir posar una paradeta amb menjar cassola per tota aquella gent que tengués fam. Vàrem aconseguir més de 200 euros. Moltíssimes gràcies a tots els que us vau acostar a la nostra paradeta.

 

2018_02_28_cursa_solidaria_177

06/02/2018
Visita de la coordinador de l'IDI

El passat dimarts dia 23 vàrem rebre la visita de la coordinadora de IDI, ens vam unir les dues ONG del nostre centre per la reunió. Ens va demanar el que teníem fet i els equips directius ens vam presentar, ens va informar que en un període de temps rebríem la citació per anar a l'ajuntament de Manacor a cercar el nostre permís de venda al mercat que celebrarem al tercer trimestre.

Dades de Contacte
IES DAMIÀ HUGUET
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 14 / Nins: 14