Presentació
NO NIGER NO CRY
VALORS: Transparència, compromís, esperança, independència política, independència econòmica, independència religiosa, solidaritat, amor, creativitat, esforç col·lectiu, proximitat,humilitat , persistència, dinamisme, responsabilitat, positivisme i valor.


VISIÓ:
Millorar les condicions de vida de la població de Níger establint un àmbit de vida mes higiènic i promoure l'assistència sanitària. Ajudar als afectats de la malaltia del Noma canviant el pensament d'aquesta malaltia. Desenvolupar formació acadèmica pels nins i nines del Níger.  Proporcionar aliments a traves de la ajuda social.


MISSIÓ: Eradicar el Noma, el llaví leporí, la pobresa a Níger. Desenvolupar projectes solidaris i accions necessàries per enfrontar-se a les necessitats higièniques dels habitants de Níger.
Documents
Acte de constitució
Estatuts
Diari
14/02/2019
UN SAN VALENTÍ SOLIDARI
Avui dia 14 de febrer celebram el dia de San Valentí i aprofitam per fer una petita recaptació per ajudar a la nostra ONG, tot ens ha sortit amb molt de èxit. Tant els alumnes com professors  han ajudat d'alguna manera. Gràcies per la vostra ajuda i atenció !!Dades de Contacte
IES FELANITX
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 13 / Nins: 5