Presentació
ROMPRE EL SILENCI
Nosaltres som l'ONG de 4t d'ESO A "Rompre el Silenci" (res).
Estam molt contents de formar part d'aquest projecte i de contar-vos  com anam creixent poc a poc com a grup. 
Hem de col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer, en un projecte comú de construcció d'una escola de suport a una zona rural de lÍndia.
Documents
Estatuts de l'ONG RES
Diari
07/11/2017
Visita LLuc - sensibilització Fundació Vicente Ferrer
Novembre: 

Un dimecres matí a les 8.00 hores na Lluc va venir a la nostra classe a contar-nos què era la Fundació Vicente Ferrer. Qui era en Vicente Ferrer i a què es dedicava. 
Ens va explicar que el projecte comú entre 11 centres és el de contruir una escola de reforç en una zona rural de l'Índia. ELs nins i nines d'allà solen anar a fer feina al camp per a la família  quan tornen, si al poble hi ha una escola tenen l'oportunitat de fer suport i aprendre a llegir i escriure.
A segons quina edat ja no poden anar a escola perquè han d'ajudar. Les famílies obliguen als nins a fer feina. Les nines  solen quedar-se a casa a cuidar els germans petits des de molt prest.
És un objectiu comú i treballarem tot el curs per tal d'aconseguir-lo.

Hem acordat que ens posarem en contacte amb ella en tenir les dades de l'ONG.
24/01/2018
Pròxima visita al Parlament

El dia d'avui hem estat parlat sobre que el dia 7 de febrer anirem a fer una visita al Parlament de les Illes Balears. 

13/12/2017
Visita Rutas del Silencio - Miquel Roig
En Miquel és un exalumne del centre i ens va contar el que ell i el seu company (minusvalua auditiu) fan durant el seu temps lliure(vacances). Han creat una Associació Rutas del Silencio.

Recorren llocs del món i visiten escoles on hi ha infants amb discapacitat auditiva i els duen doblers o roba o ajuden a arreglar temes del poble.

Ens han vengut a mostrar el seu documental realitzat a Madagascar. Ens han sensibilitzat amb les condicions socioeconòmiques, culturals i polítiques del país. 
Ells fan les rutes en bicicleta i aquesta vegada ens mostren com han estat ajudant a un col·legi d'unes monges acollidores d'infants que tenen necessitats. 
Aquest documental va ser presentat a l'Ajuntament d'Esporles la passada setmana.
09/01/2018
Visita Alejandra ICAPE

Avui ha vengut a coneixer-nos i a visitar-nos n'Alejandra. Li hem pogut explicar les nostres passes i que estam a punt d'aprovar els Estatuts. 

Molt prest ens posam a generar projectes. 

28/02/2018
Editam el video de la nostra ONG

Aquests darrers dies, ens hem dedicat a pensar, practicar, crear i editar el nostre video de presentació de l'ONG Rompre el Silenci. Avui l'hem vist tots junts i ens ha agradat molt el resultat.

Molt prest compartirem a les xarxes socials el nostre resultat! 

Bon Pont! 

12/03/2018
Taller d'slime

El dia d'avui ens hem juntat en assamblea per juntar les nostres idees del taller d'slime que vendrem els dies 27 i 28 a la nostra escola. 

Bon dia!

16/04/2018
Permis de Venda

Avui el nostre president ha anat a cercar el Permis de Venda a l'Ajuntament per a que el dia 16 de maig poder vendre els nostres productes a la Plaça Major.

18/04/2018
Torneig de futbol

Avui esteim decidint com fer el nostre pròxim torneig de futbol solidari. Que duran el nins per diferenciarse, que durem nosaltres, els grups que s'enfrontaran...

 

Bon dia!

30/04/2018
Preparam el fulletó explicatiu de la nostra ONG - RES

Avui hem revisat el llistat de guanyadors de la Diada Esportiva Solidia del dissabte 28 d'abril. DIvendres dia 4 hem de preparar els entrepans i els sucs saludables pels guanyadors.

Estam fent un fulletó informatiu pel Mercadet de dia 16 de maig.

Encara no tenim clars els tallers del Mercadet. 

Dades de Contacte
COL.LEGI AULA BALEAR S.COOP.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Nines: 13 / Nins: 12